РИСТО МАНЧЕВ: ЗАПОЧНУВАМЕ СО АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА ВО ДРВОШ!

ноември 26, 2021

Ристо Манчев, градоначалник на општина Босилово:

Денес започнавме со асфалтирање на улица во населеното место Дрвош во должина од 560 метри. Општина Босилово ќе продолжи со активности за подобрување на условите за живот на сите граѓани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: