РИСТО МАНЧЕВ: СЕ АСФАЛТИРА УЛИЦА ВО МОНОСПИТОВО ВО ДОЛЖИНА ОД 650 МЕТРИ!

декември 10, 2021

Ристо Манчев, градоначалник на опшина Босилово:

Денес се асфалтира улица во населено место Моноспитово во должина од 650м. Продолжуваме и понатаму да работиме за потребите на граѓаните на општина Босилово.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: