РИСТО МАНЧЕВ, ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА БОСИЛОВО: Посакувам и верувам дека во 2022 година заеднички можеме да реализираме многу крупни инфраструктурни проекти!

јануари 1, 2022

Ристо Манчев, градоначалник на општина Босилово:

Општина Босилово на сите граѓани им посакува среќни и весели новогодишни празници со желби за добро здравје, љубов и многу успех.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: