Home

Perdormire
Струмица

РЕШЕНИЕТО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ: „МЕДИКВАНТ“- СТРУМИЦА, УСЛУГИ ПО КВАНТНА МЕДИЦИНА, КОМПЛЕТНО ИСПИТУВАЊЕ НА ФУНКЦИОНАЛНАТА СОСТОЈБА НА ВАШИОТ ОРГАНИЗАМ!

Home

„МЕДИКВАНТ-СТРУМИЦА“, УСЛУГИ ПО КВАНТНА МЕДИЦИНА!

Решението за вашето здравје е во „Медиквант“ – Струмица кои нудат комплетно испитување на функционалната состојба на вашиот организам преку квантна дијагностика на :

 • кардиоваскуларниот систем (срце и крвни садови),
 • желудник,
 • црева,
 • црн дроб,
 • панкреас,
 • бубрези,
 • бели дробови,
 • коски,
 • кожа,
 • имунитет,
 • машки и женски полов систем,
 • нервен систем,
 • тироидна жлезда,
 • липиден статус,
 • бактерии,
 • вируси,
 • паразити,
 • токсини, алергии,
 • витамини,
 • минерали,
 • интолеранција на храна
 • и секако ТЕРАПЕВСКИ УСЛУГИ ЗА ИСТИТЕ!

Најголем благодат е кога на лицето на клиентот ќе ја видите насмевката, ослободен од стравот, паничните напади, главоболка, вртоглавица, муслукна болка, хроничен умор како и проблеми со другите органи.

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ: 071-269-202 034-377-727