РЕОТВАРАЊЕ: „КАФЕ 19“ ЗА НЕКОЛКУ ДЕНОВИ ЌЕ БЛЕСНЕ ВО НОВО РУВО – КВАЛИТЕТ И НЕЗАБОРАВНИ ЗАБАВИ ВО СЕКОЈА СЕЗОНА ОД ГОДИНАТА!

мај 7, 2022

Мислиме на Вас, секој момент поминат со нас да Ви биде среќа, задоволство, комфорт. Очекувајте не’ за неколку денови, во ново руво, најдобар квалитет и незаборавни забави за кои ќе ни требате Вие. #comingsoon #newCaffe19

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: