РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА „КРУШЕВСКА РЕПУБЛИКА“ ЗАСЕГА СЕ ОДВИВА ОДЛИЧНО!

јуни 24, 2021

„Реконструкцијата на каналот ,,Крушевска Република” се одвива според планираната динамика“, објави градоначалникот на општина Струмица – Коста Јаневски.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: