Home

Perdormire
Струмица

РЕХАБИЛИТАЦИЈА И ПРОШИРУВАЊЕ НА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ МУРТИНО-РОБОВО!

Home

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Ветено-реализирано, рехабилитација и проширување на регионалниот пат Муртино-Робово до спој со А4.

Заедно со Македонија пат. Од срце за жителите на Муртино.