strumica denes logo

РЕАКЦИЈА НА ГРАЃАНИ: НА УЛИЦАТА „БЕТОВЕНОВА“ ВЕЌЕ 10 ДЕНА НЕМАМЕ КАПКА ВОДА ПОСЛЕ 17:00 ЧАСОТ, А НАДВОР Е 40 СТЕПЕНИ!

Автор:

Датум:

август 1, 2021

Категории:

Хроника, Струмица

Автор:

Датум:

август 1, 2021

Категории:

Хроника, Струмица

Граѓаните кои живеат на улица „Бетовенова“ за Струмица Денес велат дека веќе десетти ден немаат капка вода после 17:00 часот, а надвор е 40 степени.

„Немаме капка вода за пиење ниту пак да ги исполниме нашите дневни потреби. Ако е може, ве замолуваме да споделите на вашата страница“ – напишаа тие.