СЕ ИЗДАВА МАГАЗИНСКИ ПРОСТОР ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА „ЈАНКО ЦВЕТИНОВ“

октомври 24, 2020

Се издава  магазински постор во Струмица на улица „Јанко Цветинов“ бр.54. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на 077 810 656

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: