strumica denes logo

ПРОВЕРЕТЕ ЗОШТО СЕ ЕКИПА: „СПОРТ ВИСИОН“ ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

септември 1, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

септември 1, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Проверете зошто НИЕ СМЕ ЕКИПА!

Спорт Висион има потреба од професионални, комуникативни и креативни
луѓе кои сакаат да бидат дел од нашата Екипа.
Со цел континуиран развој и унапредување на компанијата, објавуваме оглас за вработување на:

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ – СТРУМИЦА

Доколку сте:
-Енергични
-Комуникативни
-Лојални
-Амбициозни
-Љубопитни

Услови:
-ССС/ВСС
-со или без работно искуство
-англискијазик – мин. А1 ниво
-познавањена MS Office пакет

Нудиме:
-конкурентнаплата + бонуси
-тимскаработа
-професионаленразвој и напредок
-бенефиции при купување

Работни задачи:
-Услуга на потрошувачи во продажен салон
-Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
-Организација и средувањенамагацинскипростор
-Одржување на хигиена во малопродажен објект

Ги покануваме да аплицираат сит екандидати кои имаат интерес за позицијата и се препознаваат во баранио тпрофил. Апликацијата, со Вашето CV и Мотивационо Писмо, испратете ја на е-mail адреса kariera@sportvision.mk до 10.09.2021 година со назнака “СТРУМИЦА”.

Само апликациит екои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без озназнака немада бидат разгледани.