Home

Perdormire
Струмица

ПРОСТОРОТ ОКОЛУ ГАБРОВСКИТЕ ВОДОПАДИ ВЕЌЕ ДОБИВА НОВ ЛИК!

Home

Започнатите проекти согласно програмите на општина Струмица за оваа година, се реализираат според планираната динамика.

✅Просторот околу Габровските водопади веќе добива нов лик со активностите кои се во полн ек од дополнителното уредување кое започна на почетокот од овој месец.

✅Ова уредување опфаќа проширување на патеката до третиот водопад, изведба на два моста, платформа и уредување на летниковците со маси и клупи.

✅Овозможуваме уште една прекрасна дестинација за љубителите на природата.