Home

Perdormire
Струмица

ПРОДОЛЖУВА ЗАМЕНАТА НА СТАРИТЕ СО НОВИ КОРПИ ВО СТРУМИЦА – ГРАДОНАЧАЛНИКОТ АПЕЛИРА ПРАВИЛНО ДА СЕ КОРИСТАТ!

Home

Денеска продолжи замената на старите со нови корпи за отпадоци со пепелници на плоштадот и булеварите, односно, на сите локации каде што досега имаше корпи за отпадоци. Ќе бидат поставени вкупно 120 нови корпи кои се многу попрактични за користење. Истовремено, општина Струмица апелира до граѓаните правилно да се користи и да се чува урбаната опрема.