Home

Perdormire
Здравје Струмица

ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ ДОНИРАШЕ АМБУЛАНТНО ВОЗИЛО НА СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА!

Home

Премиерот Зоран Заев денеска ја посети Општата болница во Струмица и ја реализираше личната донација која претходно ја вети –

амбулантно возило кое ќе биде за потребите на болницата.

Општата болница ја посетија и министерот за здравство Венко Филипче и Костадин Костадинов – пратеник од редовите на СДСМ.