Премиерот Димитар Ковачевски ручаше гравче со студентите во „Гоце Делчев“

ноември 27, 2022

Премиерот Димитар Ковачевски го посети студентскиот дом „Гоце Делчев“.

Според објавеното видео, Ковачевски ручаше гравче и риба со стидентите.

„Студентите се иднината на оваа држава! Тие секогаш ќе имаат право да го искажат своето мислење, да бидат дел од процесот и да учествуваат во носењето на одлуките кои ги засегаат нив. Ние сме тука да ги слушнеме нивните ставови, да разговараме со нив и да носиме заеднички политики за подобрување на нивниот стандард!“, вели Ковачевски.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: