Home

Perdormire
Струмица

ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ОПТИКА СФЕРА-СТРУМИЦА И МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ

Home

Почитувани,

Оптика СФЕРА Струмица и Македонскиот полициски синдикат потпишаа договор за соработка.

Согласно предеметниот договор членовите на Македонскиот полициски синдикат ќе можат да пазарат часовници, накит, диоптриски рамки, очила за сонце, стакла и контактни леќи под следните услови:

✅до 8(осум) рати без камата❗

✅важат акциските цени за купување на рати‼️

✅попуст од 5% до 50% за плаќање во готово‼️‼️

✅бесплатен преглед ‼️

Оптика СФЕРА Струмица

Булевар “Маршал Тито” – Број 6 Струмица

☎️072 237 847