strumica denes logo

ПОСТАВЕНА СООБРАЌАЈНА СИГНАЛИЗАЦИЈА НА ДЕЛНИЦА ОД ЛОКАЛНИОТ ПАТ СТРУМИЦА-ПОПЧЕВО!

Автор:

Датум:

јуни 24, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 24, 2020

Категории:

Струмица

Општина Струмица:

Општина Струмица продолжува да ја зголемува безбедноста во сообраќајот.

Поставена е сообраќајна сигнализација на делница од локалниот пат Струмица – Попчево

каде што има опасна кривина и пропуст со поголема висина.