ПОРАНЕШНИОТ ПРЕМИЕР НА МАКЕДОНИЈА ЗОРАН ЗАЕВ, ЗАЕДНО СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА ГО ПОСЕТИЈА НОВОТО ЛИЗГАЛИШТЕ!

јануари 12, 2020

Коста Јаневски, Градоначалник на општина Струмица:

Снегот се уште го нема, но со Агенцијата за млади и спорт им овозможивме на нашите најмлади сограѓани да уживаат во убавините на зимата. Вечерва со претседателот на СДСМ, Зоран Заев, го посетивме лизгалиштето на градскиот плоштад и заедно го споделивме задоволството со најмладите струмичани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: