strumica denes logo

ПОРАДИ ГОЛЕМАТА ПОСЕТЕНОСТ НА НОВООТВОРЕНИОТ САЛОН ЗА МЕБЕЛ НА ЕФ-КАЕМ, СИТЕ КОИ ЌЕ ГО ПОСЕТАТ НИВНИОТ САЛОН ДО 21 МАЈ, ЌЕ БИДАТ ДОБИТНИЦИ!

Автор:

Датум:

мај 16, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

мај 16, 2020

Категории:

Струмица

⬇️⬇️⬇️⬇️ВНИМАНИЕ⬇️⬇️⬇️⬇️
🔻🔺️🔻 ИЗВЛЕЧИ И ДОБИЈ🔺️🔻🔺️

Поради големата посетеност на ново отворениот салон за мебел ЕФ КАЕМ МЕБЕЛ со огрома чест и задоволство ви приредува НАГРАДНА ИГРА за сите посетители од (18.05 до 21.05)
(ПОНЕДЕЛНИК ДО СРЕДА)

➡️ДОБИТНИК Е СЕКОЈ ШТО ЌЕ ГО ПОСЕТИ НАШИОТ САЛОН ЗА МЕБЕЛ.
Локација: Плоштат ,,Гоце Делчев” Струмица ( одма до Рамстор )