Home

Perdormire
Струмица

ПОПУСТИ УШТЕ ОВАА НЕДЕЛА: ПЛАЌАШ ДВА, УЧИШ ТРИ МЕСЕЦИ ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ВО ЦЕНТАРОТ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ „Степ Aп“

Home

💥ПОПУСТИ, 💥ПОПУСТИ, 💥ПОПУСТИ

✅УШТЕ ОВАА НЕДЕЛА ТРАЕ ПОПУСТОТ ПЛАЌАШ 2️⃣ УЧИШ 3️⃣ МЕСЕЦИ.
✅ПОПУСТОТ ВАЖИ ЗА СИТЕ КАНДИДАТИ ОД СЕКОЈА НОВОФОРМИРАНА ГРУПА ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА А1/1 И А1/2 СТЕПЕН.
✅ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ НАСТАВАТА ДА ЈА СЛЕДИТЕ И ОНЛАЈН.
☎️ 070/612-512;
☎️ 077/928-319;