ПОПУЛАРНОТО ДУО ДАЦ И МИТЕВСКИ ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЦА СО СВОЈ КОНЦЕРТ!

август 26, 2020

One Love Tour со Дац и Митевски 🎶

По четврти пат, One Love Tour продолжува да биде дел од нашата фестивалска приказна. Дуото Дац и Митевски ќе бидат задолжени за годинашната скратената музичка програма на најпопуларната македонско-бугарска турнеја.

📍 На #соф2020 #поинакваприказна за првпат на отворено ќе ги слушнеме сите нивните познати теми „Уште ми фалиш“, „Корона чао“, „Слика“, „Цреши охридски“ и други хитови со кои расположија различни генерации за време на долгите карантински денови.

👍 Поддржи македонска култура и почитувај ги правилата за заштита на јавното здравје! 📍

Согласно протоколот за организација на настани во време на COVID-19 задолжително е:
🟡 носење на лична заштита на лицето (маска, шал, марама), на сите посетители и сите членови на тимовите задолжени за организација;
🟣 задолжително одржување на физичко растојание на сите посетители и сите членови на тимовите задолжени за организација;
🟠 задолжителна дезинфекција на раце на сите посетители и сите членови на тимовите задолжени за организација.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ