Home

Perdormire
Спорт Струмица

ПОГЛЕДНЕТЕ КАДЕ ВО СТРУМИЦА МОЖЕ ДА КУПИТЕ БИЛЕТИ ЗА НАТПРЕВАРОТ МАКЕДОНИЈА-БУГАРИЈА!

Home

„Ги повикуваме сите љубители на фудбалот и поддржувачи на македонската репрезентација со фер и коректно навивање да им помогнат на „Рисовите” да дојдат до победа на последниот натпревар од групата во Лига на нации“, објави ФФМ.

Продажбата на билети за последниот натпревар на македонската фудбалска репрезентација од групата 3 во Лигата на нации против Бугарија, на 26 септември на Националната арена „Тодор Проески” во Скопје, започна денес (понеделник).

ВО СТРУМИЦА БИЛЕТИ ЌЕ МОЖЕ ДА КУПИТЕ ВО:

• ЛитератураМК
• ТА Сафари

Напомена:

ЕДНО ЛИЦЕ може да купи МАКСИМУМ 4 билети. Треба да приложи документ за идентификација, како и податоци за другите лица за кои ги купува билетите.

ЦЕНАТА НА БИЛЕТИТЕ Е 250/350 денари.

ИЗГОВОР НЕ СМЕЕ ДА ИМА – СИТЕ НА СТАДИОН!