strumica denes logo

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ПРОГРАМАТА НА ОВОГОДИНЕШНИОТ СТРУМИЧКИ КАРНЕВАЛ!

Автор:

Датум:

јануари 31, 2023

Категории:

Магазин, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 31, 2023

Категории:

Магазин, Струмица

Вековната струмичка традиција – Карневалот продолжува и оваа година. Истиот ќе започне од 22 февруари и ќе трае до 1 март. На главната карневалска вечер се очекуваат и повеќе карневалски групи и од странство. Струмичкиот карневал е традиција кој не смее да згасне и треба да се негува.

Во продолжение погледнете ја програмата: