ПОДАРОЦИ ОД „АРЕНА ФИТНЕС“ ЗА ПОНЕЖНИОТ ПОЛ: ОД 7 ДО 11 МАРТ, СИТЕ ДЕВОЈКИ ЌЕ ДОБИЈАТ ПОДАРОК МЕСЕЧНА ВЛЕЗНИЦА!

март 7, 2020

Подароци од „Арена Фитнес“ за понежниот пол по повод денот на жената 8 Март. Од 7 до 11 март, сите девојки кои ќе го посетат „Арена Фитнес“, добиваат подарок месечна влезница. Во здраво тело, здрав дух!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: