strumica denes logo

Почина малиот Кико, не дочека лекување во Турција!

Автор:

Датум:

јуни 23, 2023

Категории:

Хроника, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 23, 2023

Категории:

Хроника, Струмица

Почина момчето за кое донираше цела Македонија. Средствата за негово понатамошно лекување беа соберени, но Кико не издржа да замине за странство. Неговата здравствена состојба се влоши пред 2 дена и беше ставен на апарати.

Вечна слава, немаме зборови со кои можеме да ја опишеме болката…