ПОЧЕТНА ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ: SPEED BURGER BY GOTTI ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ ЗА ВО КУЈНА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

мај 25, 2023

Ново во Струмица. SPEED BURGER BY GOTTI вработува работници за во кујна СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО. Почетна плата 30.000 денари. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување може да се пријават на следниот телефонски број: 075 390 333

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: