Home

Perdormire
Струмица

ПО ПОВОД СТРУМИЧКИОТ КАРНЕВАЛ, „ГОЛД КАФЕ“ ВЕ ПОКАНУВА НА ДВОДНЕВНА ОДЛИЧНА ЗАБАВА!

Home

Карневалската треска полека започнува !!!
Струмица ПОД МАСКА!!
Ај на нога Струмичане госте ни се соберале егиди бе мале мале ИДАТ НОГО КАРНЕВАЛЕ !!!

По повод Струмичкиот Карневал кој се негува со години и е една од најголемите традиции на градот Тимот на #GOLD_LUXURY_CAFFE ве поканува на одлична дводневна забава.

• #Петок ★ #Mask’#N’#Ball ★ Старт: 21:00 – 04:00
Атмосферата точка на вриење достигнува во ПЕТОК кога е официјалниот маскенбал за сите карневалџии.

Зошто да присуствувате ?? 🙂
⇨ 25% #DJ_COC🇲🇰
⇨ 25%#DJ_FITTY_FLOW 🇲🇰
⇨ 25% #DJ_PANOS_X🇬🇷
⇨ 25% АДРЕНАЛИН и EНЕРГИЈА измиксана на жешкиот подиум.

• #Сабота #DAY_PARTY Старт: 12:00 – 17:00ч
Стартуваме со денска забава , главни виновници за настанот ќе бидат нашиот резидет диџеј #COC & диџеј CIGE надополнета со единствениот диџеј TODOROFF кој е добро познат карневалџија во градот.

• #Сабота #MAIN_EVENT- #BIGGEST_CARNIVAL_PARTY !!!
Карневалската треска кулминира во Сабота. Денот кога сите патишта водат кон Струмица, а СТРУМИЦА е МАКЕДОНИЈА во мало .Денот кога треба да се покажеме како добри домакини и ги нагостиме нашите пријатели кои се дојдени да ги видат прекрасните креации на нашите карневалџии, да вкусат од надалеку прочуената струмичка скара и секако во вечерните часови журкање до максимум .
Старт: 20:00 – 04:00

Како главен настан на вечерта ви го најавуваме спектакуларниот настап на еден од најпопуларните европски и балкански диџеи..

⇨ #DJ_CIGE🇲🇰
⇨ #DJ_NIKKO_SUNSET 🇬🇷
⇨ #DJ_COBE 🇲🇰
⇨ танчерки кои дополнително ќе ја вжештат атмосферата

информации и резервации на тел:
► 070 693 526