Perdormire
Струмица

ПО БАРАЊЕ НА СТРУМИЧАНИ, 2 БОНА ВО ПЕТОК ВО „АВАТАР“-СТРУМИЦА!

Следејки ги модерните трендови на музиката и популарност на новите балкански ѕвезди, 🅰️vatar со задоволство Ви го најавува настапот на моменталоно нај популарните Македонски млади хитмејкери 2Bona!!!
На задоволство на нашата публика, 2Bona во ПЕТОК 1 ноември, не пропуштајте..
Ве очекува тимот на 🅰️vatar !