Home

Perdormire
Реклама Струмица

ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ: „МАРИЈА ПЛАСТ“ ВРАБОТУВА ВОЗАЧ СО „Б“ КАТЕГОРИЈА!

Home

Струмичката компанија „МАРИЈА ПЛАСТ“ вработува возач со положена „Б“ категорија. Плата 30.000 денари!

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 444 220