Home

Perdormire
Реклама Струмица

ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ И ОДЛИЧНИ УСЛОВИ: Се вработува БРАВАР-ЗАВАРУВАЧ во Дафс Метал Дизајн во Робово!

Home

Компанијата за производство на механизми за мебел ДАФС МЕТАЛ ДИЗАЈН во Робово, вработува БРАВАР-ЗАВАРУВАЧ.

– ПОЧЕТНА ПЛАТА ( 30.000 ДЕНАРИ).
– РАБОТНО ВРЕМЕ: ОД 08:00 ДО 16:00 ЧАСОТ.
– БЕЗ ТЕРЕНСКА РАБОТА

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 070 562 629