ПИЦЕРИЈА „РАФАЕЛО“ ВО НОВО СЕЛО ВРАБОТУВА ПИЦА МАЈСТОР И КЕЛНЕР ИЛИ КЕЛНЕРКА!

август 3, 2022

Пицерија „РАФАЕЛО“ во Ново Село вработува ПИЦА МАЈСТОР со работно искуство и келнер или келнерка со работно искуство.

ПРИЈАВУВАЊЕ НА 075/416-088

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: