„ПИЦЕРИЈА ЕЛИЗАБЕТ“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕР/КА И ШАНКЕР/KA – ПРИЈАВУВАЊЕ ДИРЕКТНО ВО ПИЦЕРИЈАТА!

јануари 4, 2022

Пицерија Елизабет има потреба од:

– шанкер/ка
– келнер/ка

Сите заинтересирани нека се јават во пицеријата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ