ПЕКАРА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАРКИ И РАБОТНИЦИ/ЧКИ ЗА ВО КУЈНА!

јуни 2, 2022

Пекара во Струмица вработува ХИГИЕНИЧАРКИ и РАБОТНИЦИ/ЧКИ за во куна. Сите заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број:070 636 616

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ