ОУ „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“ ОДБЕЛЕЖАА 110 ГОДИШНИНА ОД РАЃАЊЕТО НА ВАПЦАРОВ – ПРИРЕДИЈА БОГАТА ПРОГРАМА!

декември 6, 2019

Со свечена академија учениците и вработените во општинското основно училиште „Никола Вапцаров“ ја одбележаа 110 годишнината од раѓањето на Никола Вапцаров. За значењето на овој ден зборуваше директорот Борис Иванов, а учениците изведоа богата програма.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: