Home

Perdormire
Струмица

ОТВОРЕНО НОВОТО ЛИЗГАЛИШТЕ ВО СТРУМИЦА – 30 МИНУТИ 50 ДЕНАРИ + ГРАТИС ЧАЈ!

Home

Струмица го доби своето ново лизгалиште! Уште на самото отворање струмичани во голем број уживаат во моментот на истото! Инаку, 30 минути лизгање чини 50 денари, а со тоа добивате и гратис чај. Повелете и уживајте во овие убави празнични денови!