ОКОЛУ 6.000 ЛУЃЕ НА КОНЦЕРТОТ НА ЦЕЦА ВО ПРОБИШТИП – КОНЦЕРТОТ ПОМИНА БЕЗ ИНЦИДЕНТИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА СГС!

јуни 15, 2022

На 11 јуни во Пробиштип Цеца и нејзината ќерка Анастасија одржаа спектакуларен концерт на кој присуствуваа околу 6.000 луѓе. Концерот од почеток до крај помина во најдобар ред, без никакви инциденти благодарение на СЕКЈУРИТИ ГРУП СЕРВИСИС – СГС под одговорност на струмичанецот Наско Качурков и Даниел Хичо. СЕКЈУРИТИ ГРУП СЕРВИСИС – СГС е реномирана компанија која долги години успешно се грижи за безбедноста на големи важни настани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: