Perdormire
Струмица

ОГРОМНИ ЧЕСТИТКИ: НАШАТА ЛЕНЧЕ КУКИЌ ПОБЕДНИК СПОРЕД ФЕЈСБУК ГЛАСОВИТЕ ВО „НИКАД НИЈЕ КАСНО“

Home

Нашата струмичанка Ленче Кукиќ го освои првото место според фејсбук гласовите во балканското ТВ шоу „Никад није касно“. Ленче освои 5164 фејсбук гласови. Искрени честитки од тимот на Струмица Денес!