Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА КЕЛНЕР И МАЈСТОР ЗА СКАРА НА ЖАР ВО СТАРОГРАДСКО МЕСТО „ФАБРИКА“

Home

Староградско Место Фабрика бара келнер и мајстор за скара на жар.

Сите оние кои се заинтересирани да се јават за подетални информации на следниот

телефонски број: 078 420 160