Perdormire
Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „Марти Хигиена” ДООЕЛ има потреба од хигиеничари!

Поради зголемен обем на работа, „Марти Хигиена“ има потреба од хигиеничари. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на: 078 314 801