OГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ЕЛИТНИОТ РЕСТОРАН „ДЕГУСТО“ ИМА ПОТРЕБА ОД ЖЕНА ЗА РАБОТА ВО КУЈНА И КЕЛНЕР СО ИСКУСТВО!

мај 20, 2021

Елитниот и познат ресторан во Струмица „Дегусто“ има потреба од жена за работа во кујна и келнер со искуство, условите одлични.

Сите заинтересирани за повеќе информации може да се јават на

следниот телефонски број: 071 629 606

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: