Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „Дуодент“ има потреба од СТОМАТОЛОГ со или без работно искуство!

Home

ДУОДЕНТ ПРО има потреба од СТОМАТОЛОГ со или без работно искуство. Можеби вие сте нивниот кандидат:

– СОВРЕМЕНА РАБОТНА СРЕДИНА
– ТИМСКИ ДУХ ПРИ РАБОТЕЊЕТО
– МОЖНОСТ ЗА НАПРЕДУВАЊЕ НА ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЛАН
– РЕДОВНА И ОДЛИЧНА ПЛАТА

Заинтересираните кандидати може да го пратат своето CV на мејлот dr.kaliopi007@gmail.com или да се пријават на следниот телефонски број: 070 331 388