strumica denes logo

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: COFFEE BAR „LIFE“ ВРАБОТУВА ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА!

Автор:

Датум:

август 30, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 30, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Coffee bar „Life“ има потреба од девојки за работа. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 076 213 007