ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: БУТИК „УНО“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА!

септември 4, 2020

БУТИК УНО ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА ПРИЈАВУВАЊЕ ВО БУТИКОТ КОЈ СЕ НАОЃА ВО ГЛОБАЛ ПРВИ СПРАТ ОД 11:00 ДО 16:00 ЧАСОТ!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: