ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: БЕНЗИНСКАТА СТАНИЦА „АНГЕЛ ПЕТРОЛ“ ИМА ПОТРЕБИ ОД ЕДНО ЖЕНСКО ЛИЦЕ ЗА КАСИЕРКА И ТРИ МАШКИ ЛИЦА ЗА РАБОТА НА ПУМПА!

април 27, 2021

Бензинската станица „АНГЕЛ ПЕТРОЛ“ има потреба од повеќе лица за работа.

– ЕДНО ЖЕНСКО ЛИЦЕ ЗА КАСИЕРКА
– ТРИ МАШКИ ЛИЦА ЗА РАБОТА НА ПУМПА

Сите оние кои се заинтересирани, може да се јават на следниот телефонски број: 076 225 554

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: