ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО ПИЦЕРИЈА „ПАРК“ – БОСИЛОВО: СЕ БАРА РАБОТНИЧКА ЗА ВО КУЈНА!

октомври 24, 2020

Пицерија „Парк“-Босилово има потреба од уште една работничка за во кујна во самата пицерија. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 070 347 976 или директно во пицеријата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: