ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: МКМ АУТО-СТРУМИЦА КОЈ Е ОВЛАСТЕН ДИСТРИБУТЕР НА „ШКОДА“, ВРАБОТУВА НА ПОВЕЌЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ!

август 27, 2022

МКМ Ауто Струмица, компанија која е овластен дистрибутер на брендот ŠKODA во Македонија, поради проширување на своите сервисни капацитети и максимизирање на квалитетот на услугите кон своите клиенти, има потреба од:

Сервисен советник за прием на возила

Автомеханичар – Мехатроничар

Автоелектричар

Нудиме работа во динамична средина, компетитивни месечни примања и постојано надградување на знаењето со обуки и тренинзи.

Доколку сте мотивирани и истрајни, способни за тимска работа, имате работно искуство во соодветните области и сакате да бидете дел од еден силен и посветен тим испратете ваше CV на salon@mkmauto.mk Дискрецијата е апсолутно загарантирана за сите апликации.

За детални информации контактирајте на следниот телефонски број: 075 310 111

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ