Perdormire
Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: КОНЦЕПТ“ БАРА КНИГОВОДИТЕЛ СО ЛИЦЕНЦА И РАБОТНО ИСКУСТВО!

Нов оглас за вработување! „Концепт“ кафе бара книговодител со лиценца и работно искуство. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 818 788