ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: „COFFEE BAR LIVE“ ВРАБОТУВА МАШКИ И ЖЕНСКИ КЕЛНЕРИ И ШАНКЕРИ!

февруари 8, 2021

„COFFEE BAR LIVE“ вработува машки и женски келнери и шанкери. Сите заинтересирани за подетални информации на следниот телефонски број: 076 213 007

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: