strumica denes logo

ОГЛАС ЗА РАСПРЕДЕЛУВАЊЕ НА 37 СОЦИЈАЛНИ СТАНОВИ ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

април 24, 2021

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 24, 2021

Категории:

Струмица
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

ОГЛАС за распределување на 37 социјални станови во општина Струмица во станбенa зградa на улица“Ѓорѓи Василев“ број на зграда 44 во Струмица изградени по Програмата за изградба и одржување на станови сопственост на Република  Македонија во општина Струмица, а согласно рамковниот договор за заем склучен меѓу Банката за развој при Советот на Европа и Република  Македонија.

Кликнете на следниот линк за огласот: http://www.mtc.gov.mk/vesti/OGLAS–za-raspredeluvanje-na-37-sotsijalni-stanovi-vo-opshtina-Strumitsa–2?fbclid=IwAR3muex8E4etJd3XtG26invYF3CgwOhAucJOHF4662PMdHv0fPrP2D1iUYg