Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА РАБОТА ВО СТРУМИЧКО: „АГРОМАРКЕТ“ БАРА ДВАЈЦА ОПШТИ РАБОТНИЦИ ИЛИ РАБОТНИЧКИ ЗА РАБОТА ВО МАГАЦИН ВО ВЛАДЕВЦИ!

Home

ОГЛАС ЗА РАБОТА

Фирмата Агромаркет Игор с.Владевци, Струмица има потреба од:

-двајца општи работници/чки за работа за во магацин!

Заинтересираните кандидати можат да не контактираат на следниов тел.бр
075 447 127.