ОГЛАС ЗА РАБОТА ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРААТ ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА ВО ТОБАКО „ЛАМАР“

мај 6, 2022

Тобако „ЛАМАР“ бара девојки за работа. Сите оние кои се заинтересирани за пријавување и повеќе информации, може да се јават на следниот телефонски број: 077 993 333

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: